Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدتی است که از دانشگاه آزاد اسلامی اخبار نگران کننده ای ناظر بر برخی ناکارآمدی ها و بی عدالتی ها در رسانه ها و شبکه های اجتماعی منتشر می شود؛ مجموعه تحولاتی که جدا از کارکنان، اساتید و دانشجویان این دانشگاه، صدای اعتراض برخی مقامات کشوری را نیز بلند کرده است. مثل سردار حسین دهقان مشاور رهبر معظم انقلاب که اخیراً گلایه های خود را در قالب نامه ای خطاب به دکتر علی اکبر ولایتی مکتوب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا؛ آنچه این روزها زمینه ساز افزایش نگرانی ها پیرامون سبک و نوع مدیریت دانشگاه آزاد شده است، به مواردی مثل تفاوت در میزان پرداختی برخی مدیران و اساتید و کارکنان، سوء مدیریت در ثبت و برگزاری کلاس ها به صورت آنلاین در دوران شیوع ویروس کرونا، انتصاب و تزریق افرادی خارج از بدنه دانشگاه آزاد در سمت های مدیریتی، شائبه در نوع پذیرش اعضای هیأت علمی، افزایش بی رویه شهریه ها و… مرتبط است.

مجموعه عملکردهای انتقاد برانگیزی که زمینه ساز اعتراض فراوان دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد شده است و اخیراً نیز در دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات جمع کثیری از آنها اقدام به برگزاری اعتراض حضوری کرده بودند.

حالا و در سایه همین مشکلات و کاستی ها، سردار حسین دهقان- مشاور رهبر انقلاب در حوزه صنایع دفاعی و وزیر دفاع در دولت یازدهم طی نامه ای خطاب به دکتر علی اکبر ولایتی – رئیس هیأت موسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد ضمن بر شمردن برخی اشکالات اساسی در دانشگاه از استمرار چنین رویه ای ابزار نگرانی کرده است.

در ادامه به متن نامه عیناً اشاره می شود:

 

جناب آقای دکتر علی اکبر ولایتی

ریاست محترم هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی

سلام علیکم

بااحترام و عرض ارادت همیشگی نسبت به برادر گرانقدر والسابقون نظام اسلامی

مدت هاست که هم در فضای مجازی و هم طی گزارشات واصله متعدد موجی از نارضایتی ها در دانشگاه آزاد حاکم شده است که یقینا با کنار گذاشتن نفسانیات، عمل به قانون، دوری از منافع تشکیلاتی و البته عمل به منویات مقام معظم رهبری بشود این موج پر دغدغه حاکم بر روان دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد را در اوج شیوع بیماری منحوس کرونا که به نوبه خود موجی از اضطراب و دلهره را تولید کرده است با درایت حضرتعالی و مسئولیت پذیری ریاست محترم دانشگاه بر طرف نمود.

همانگونه که مستحضرید برخلاف تفکرات تکنوکرات ها و مدعیان لیبرال اسلامی، که معتقدند نیروی انسانی برای هر سازمان هزینه است و برخی ها باید زیر چرخ دنده توسعه و یا به تعبیری تصمیمات نابجای برخی از مسئولان له شوند، اما شما که اهل تحقیق در حوزه اسلام هستید بهتر میدانید بر مبنای آموزه های دینی و فقهی نیروی انسانی چه در قالب دانشجوی دهه هفتادی و چه اعضای هیئت علمی در سنین جوانی، بزرگسالی و میانسالی یک سرمایه عظیم برای جامعه محسوب میگردد.

اما ریلگذاری فعلی در دانشگاه آزاد در آینده ای نه چندان دور میتواند کیان این دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی را مورد خدشه قرار دهد.

بنده به عنوان جز کوچکی از خادمان به نظام و مردم برای کمک به بحران پیش آمده آمادگی لازم را جهت برطرف نمودن مشکلات موجود اعلام میدارم تا با حل آن بتوانید همچون گذشته دانشگاهی فارغ از دغدغه، هیاهو، اضطراب و نگرانی داشته باشیم.

چراکه آینده انقلاب و نظام مقدس اسلامی با دعای خیر کارکنان ، تلاش علمی اعضای هیئت علمی و شکوفائی جوانان دهه هفتادی به نقطه ایده ال رهبر معظم انقلاب خواهد رسید

باتشکر

حسین دهقان

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد علی اکبر ولایتی علی اکبر ولایتی دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۳۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در پی انتشار اخباری درباره انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تأمین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است.

بر این اساس شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده برای تحقق اهداف مذکور تشکیل شده و برخی از کارکرد‌های مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیئت علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استاندارد‌های دانشگاه تهران
• تعیین راهبرد‌ها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع
• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه
• زیست‌بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت
• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظر‌های سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری
• طراحی الگو‌های علمی و نهاد‌های پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده
• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده
• طراحی سازوکار‌ها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده
• طراحی سازوکار‌های عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده  

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی)
دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)
دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمندپور)
مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)
مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که رئیس دانشگاه تهران آنها را منصوب کرده است یا خواهد کرد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران برای ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسائل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیئت علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند/ کرمانشاه؛ مهد ادب و تمدن
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود